SCOUPYZwartWIt.jpg

Scoupy brengt consumenten, fabrikanten en retailers op innovatieve wijze bij elkaar op een online platform.

In ruim 7 jaar tijd is Scoupy van een prijswinnende startup doorgegroeid naar Nederlands’ grootste marketing- en activatieplatform voor de FMCG-branche. Scoupyis een zelfstandig, nog steeds snelgroeiende scale-up binnen Sanoma Netherlands en brengt consumenten, fabrikanten en retailers op innovatieve wijze bij elkaar op een online platform. 

Voor consumenten draait dit om het proberen van producten met cashback (geld-terug-acties), het delen van ervaringen en het ontvangen van unieke voordelen op boodschappen (sparen, boxen en meer). 

Voor onze klanten biedt het de mogelijkheid om snel en gepersonaliseerd honderdduizenden kopers te bereiken, te leren kennen en aan te zetten tot het doen van aankopen in een willekeurige supermarkt.


MauritsQuote.png

Bij Scoupy werken wij elke dag met een ambitieus team aan de toekomst van FMCG. Onze enorme user base, toonaangevende technologie en scale-up-mentaliteit zijn inmiddels gecombineerd met het sterke portfolio van Sanoma en dat biedt disruptieve kansen voor onze partners.”

Maurits Priem
Managing Director Scoupy


Wil jij ook de effectiviteit van jouw campagne vergroten en ontdekken hoe Scoupy met haar tools, techniek en visie ook jouw kopers kan bereiken, begrijpen en bewegen?