Meer visibility? Think inside the box...

Meer visibility? Think inside the box...

De visibility vergroten van je merk? Het aanleveren van producten voor een van de vele voordeelboxen van Scoupy biedt een kwalitatieve oplossing. Adriaan de Stigter (Sales Manager & Product Owner) legt uit waarom. 

Adriaan, vertel. 

Stel je lanceert een nieuw product, of je wilt je gehele range onder de aandacht brengen dan kan Sanoma FMCG je hiermee helpen. Van boodschappenpakketten tot branded boxen; het leveren van gratis product is een doeltreffende manier om awereness en trial te realiseren voor jouw merk.  

Hoe werkt het precies?

Op het Scoupy-platform kunnen consumenten tegen een zeer scherpe prijs een voordeelbox bestellen. Denk aan boodschappenpakketten met A-merken tot seizoensgebonden themaboxen. In combinatie met het grote bereik van de overige Sanoma-titels kunnen wij iedere box getarget en dus bij de meest relevante doelgroep onder de aandacht brengen.  

Goed nieuws voor de brand manager dus?

Precies. Zeker als je kijkt naar de hoge promodruk en het succes van private labels. Penetratie en rotatie wordt voor grote A-merken steeds lastiger; boxen bieden hiervoor een goede en kwalitatieve uitkomst. Daarnaast helpen wij onze klanten met waardevolle inzichten over kopers en hun koopgedrag, dit geldt ook voor de kopers van onze voordeelboxen. Deze data-insights zetten wij vervolgens in voor retargetting, of voor het behalen van andere doelstellingen. 

Zoals?

Nou, zoals een uitdaging op de tht-lijst bijvoorbeeld. Je kunt uiteraard ‘gewone’ producten leveren, maar het kwalitatief besteden van producten op de ULD-lijst is ook mogelijk. Het product kan bijvoorbeeld in een pakket met andere merken, maar een ‘branded box’ met een brede range van alleen jouw producten behoort ook tot de mogelijkheden. We bepalen altijd eerst samen de doelstelling en passen de strategie daarop aan. 

Heb je zelf een favoriete box?

Oei, lastig. Op dit moment is dat misschien wel de Boordevol A-merken Box, gevuld met 15 producten van mooie merken. Maar ik ben ook fan van themaboxen. Zo komt er binnenkort een Paasbox op het platform, die is ook zeker de moeite waard. 

Jouw product ook in een box? Of meer weten? Neem contact op met Adriaan: a.destigter@scoupy.com

 

Laat jouw merk shinen op de Libelle Zomerweek

Laat jouw merk shinen op de Libelle Zomerweek

Hoe online reviewing de dialoog opent met de kopers van jouw product

Hoe online reviewing de dialoog opent met de kopers van jouw product