Reserveer voor de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs

Reserveer voor de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs

Wij staan alweer in de startblokken voor de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs. Ben jij al bekend van de mogelijkheden die Sanoma FMCG biedt tijdens deze grote events in 2019? 

Bekijk de mogelijkheden in deze hand-out of lees verder voor het hele artikel.

Huishoudbeurs2019

Succesvolle stand en shopper
Samen met onze partners RAI Amsterdam & Effective gaan wij er een bijzonder event van maken en jouw merk kan hier maximaal van profiteren. Niet alleen met de inmiddels welbekende Huishoudbeurs- én Negenmaandenbeurs Shopper, maar ook met de mogelijkheid van een volledig verzorgde stand voor je eigen merk, inclusief identificatie- en retargetingmogelijkheden.

Shopper
Dit jaar gaan we via maar liefst 3 stands en 3 exitpoints 75.000 Shoppers met daarin jouw product aan de vrouw brengen op de Huishoudbeurs (50k) & de Negenmaandenbeurs (25k). Uiteraard worden deze stands weer aangekleed met logo’s/packshots van de deelnemende merken. In de shopper zit een glossy folder met packshots en USP’s van deelnemende merken.

Retargeting
Via het Scoupy-platform bieden we exposure richting onze 2 miljoen geregistreerde users via app, web, mail, push-berichten en social media. Door de mogelijkheid van een cashback op de shopper, bieden we inzicht in wie de koper is en dus ook wie je merk heeft geprobeerd. Hierna kunnen we deze consument rechtstreeks benaderen middels branded content, retargeting coupons en onderzoek van hettestpanel.nl

Van eigen stand tot exitsampling
Met onze beurspartners kunnen we op de beste spots van de beurs een volledig verzorgde stand of exitsampling ontwerpen, produceren en hosten. Bij afname van een eigen stand of exitsampling, kan SCOUPY daarnaast zorgen voor de identificatie van bezoekers en zelfs herhaalaankopen in de supermarkt stimuleren. 

Lees ook— Live contact met je doelgroep tijdens events in 2019


Events 2019 hand-out

Events 2019 hand-out

Live contact met je doelgroep tijdens events in 2019

Live contact met je doelgroep tijdens events in 2019