Succesvolle resultaten voor de nieuwe Scoupy-campagne

Succesvolle resultaten voor de nieuwe Scoupy-campagne

Enkele weken geleden lanceerde Scoupy haar nieuwe campagne gericht op consumenten. De eerste resultaten zijn heel positief. Naast een significante verbetering van de productzichtbaarheid van gepromote producten, zijn er meerdere opvallende records verbroken.

Recordaantal cashbacks
Meer dan 86.000 cashbacks werden er in de eerste 2 dagen door consumenten ingediend. Een absoluut record. Dit aantal liep op tot een totaal van 187.000 ingediende cashbacks na week 1.  “Onze nieuwe campagne aftrappen met zes gratis producten is gaaf, maar achteraf ook nog eens recordresultaten boeken is dubbel feest. Dat hebben we goed gedaan”, aldus Lisette Bruins, Marketing Manager van Scoupy.

60% meer nieuwe gebruikers
Zo was er een recordaantal ‘nieuwe gebruikers op 1 dag’. Vergeleken met de campagne ‘oude stijl’ was er zelfs een stijging van 60% nieuwe gebruikers, alleen al in de eerste week. De week erna bleven de nieuwe registraties zich aandienen.

Jouw product in de spotlights
In de ‘Scoor Je Voordeel’-campagne staan producten letterlijk en figuurlijk op een podium en in de spotlights. De campagne is digital en mobile first en draait om de 4 weken via online video, inpage video en/of TV, via social, NUshop & NUfolder. Maar ook via nearstore digital signs, bannering op het Sanoma netwerk, in print via o.a. Margriet, Libelle en Veronica en uiteraard via de eigen kanalen.

Wil je jouw product binnenkort ook in de spotlight zetten? Of meer weten over de nieuwe campagne? sales@scoupy.com 

Scoupy lanceert ‘probeer gratis’-campagne

Scoupy lanceert ‘probeer gratis’-campagne