10 miljoen mijlpaal voor Scoupy

10 miljoen mijlpaal voor Scoupy

Scoupy bereikte gisteren een magische grens: inmiddels zijn meer dan 10 miljoen cashbacks door consumenten aangevraagd. Goed voor een totaalbedrag van meer dan 14 miljoen euro.

Een fantastische mijlpaal”, vertelt Maurits Priem, Managing Director van Scoupy. "Het geeft aan dat steeds meer shoppers ons weten te vinden en dat ons platform blijft groeien. Zowel in deelnemende consumenten als in het aanbod van fabrikanten en retailers.” Scoupy heeft in vier jaar tijd een userbase opgebouwd van meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers. De gratis app is goed voor 1,3 miljoen downloads en er is wekelijks contact met de userbase via verschillende touchpoints, van e-mail tot push. “Wij weten dus niet alleen wie onze gebruikers zijn, we kunnen ook met ze praten”, aldus Maurits. 

Lancering nieuwe website

Gisteren lanceerde Scoupy haar vernieuwde website, die net als de app eerder dit jaar een nieuw likje verf kreeg. Het frisse re-design biedt een flexibele, moderne basis voor het bouwen van nieuwe features voor de gebruikers van het platform. Met meer gebruikersgemak. Consumenten kunnen nu nóg makkelijker hun mening geven over een product, of een review achterlaten. Dit biedt relevante en waardevolle inzichten voor de fabrikant.

Tom van den Broek, CTO van Scoupy: “De vernieuwde website ondersteunt full-screen content, is mobile friendly en sluit aan bij het service-level dat consumenten van ons gewend zijn: meedoen aan een cashback-actie is makkelijk en binnen 48 uur staat het geld op je rekening.”

Scoupy lanceert ‘probeer gratis’-campagne

Scoupy lanceert ‘probeer gratis’-campagne

Voor welke media campagne ga jij?

Voor welke media campagne ga jij?